Μια ακόμα διάκριση για τους Παξούς!
Μια ακόμα διάκριση για τους Παξούς!

Μια ακόμα διάκριση για τους Παξούς!

Μια ακόμα διάκριση ήρθε να προστεθεί στο «παλμαρέ» της ταινίας «Επείγον Περιστατικό» του Γυμνασίου – Λυκείου Παξών. Αυτή τη φορά από την Ισπανία.

Στο φεστιβάλ νεανικών ταινιών Inetrnational Youth Film Festival – Plasencia Encorto που έγινε στις 20-22 Μαρτίου στην πόλη Plasencia στην επαρχία της Extremadura η ταινία των παιδιών από τους Παξούς τιμήθηκε με το βραβείο για την «καλύτερη παρουσίαση της ανοχής απέναντι στον άλλο».

Το βραβείο παρέλαβε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Camera Zizanio και υπεύθυνος του κινηματογραφικού εργαστηριου στους Παξούς, στα πλαίσια του οποίου δημιουργήθηκε η ταινία, Νίκος Θεοδοσίου

Θυμίζουμε ότι η ταινία είχε ξεκινήσει τη διεθνή πορεία της με τη διάκριση στα Media Leteracy Awards της Αυστρίας ενώ είχε επιλεγεί και προβλήθηκε στα πλαίσια M i C e Valencia (International Educational Film Festival) που πραγματοποιήθηκε στη Βαλένθια στις 20-23 Φεβρουαρίου 2014. Πιο πριν είχε προβληθεί στο Λίβανο στο Jana International Film Festival For Children & Youth 2013 που έγινε στις 22-30 Οκτωβρίου 2013 στη Βηρυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.