Από την Κόνιτσα στο Ντουμπρόβνικ!
Από την Κόνιτσα στο Ντουμπρόβνικ!

Από την Κόνιτσα στο Ντουμπρόβνικ!

Μια ακόμα ταινία που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του προγράμματός μας «Μαθήματα στο Σκοτάδι» περνάει τα σύνορα και ταξιδεύει στον κόσμο.

Πρόκειται για την ταινία «ΚΑΒ3132» διάρκειας 5 λεπτών, που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2011 στα πλαίσια ενός κινηματογραφικού εργαστηρίου στην Κόνιτσα και επελέγη για το διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπρόβνικ – Κροατία.

Το εργαστήριο στην Κόνιτσα είχε οργανωθεί από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κόνιτσας, και τη Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κόνιτσας. Περισσότερα για το εργαστήριο εδώ και εδώ

Μαζί με αυτήν από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπρόβνικ επελέγη και μια άλλη ταινία από την Ελλάδα. Πρόκειται για την ταινία TV(an)aesthetic που δημιουργήθηκε από την κινηματογραφική ομάδα του 2ου Πειραματικού Λυκείου Αθήνας με υπεύθυνο σκηνοθέτη τον συνεργάτη του Νεανικού Πλάνου Δαμιανό Βογανάτση.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπρόβνικ είναι ένα διεθνές Φεστιβάλ για παιδιά και νέους των Μεσογειακών χωρών και θα πραγματοποιηθεί από τις 18 ως τις 21 Οκτωβρίου 2012.
Καλή επιτυχία στις συμμετοχές από την Ελλάδα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.